Trenings / hyggetur Beito 2012

Vi gutta på rom 308 hadde store forventninger til denne turen. Vi skulle sykle mye, masse sosialt og bli godt kjent med hverandre.

Alle de elementene er innfridd, noe som vi setter kjempe stor pris på.

Det hele startet med at Jarle skulle komme innom og hente meg, jeg var klar og hadde funnet frem en kandidat til stuepikerollen, men vifant ut at det ikke var plass i bilen,  så da satte vi kursen mot Beito. Lunsjen hadde vi fått laget på ett lite hotell ved Skedsmo, ( kylling wraps og cola zero ). Vårt første stopp var på en flott statoilstasjon, da måtte» guttungen»  tisse. Vi reiste videre mot Beito. Vel fremme ble vi møtt av en blid gjeng,de fortalte at de hadde noe problemer med nøklene til leilighetene. Da vi kom inn på den første leiligheten  var vi raske til og re opp sengene med sateng sengetøy  og pakket ut litt utstyr. Så viste det seg at vi måtte flytte over til andre leiligheter noe som viste seg og bli meget bra, da ble det 3 rom etter hverandre.

Kort vei til de vakre kvinnene som var utrolige flotte hele helgen. Fredag ble det sosialt med russisk stuepike og lite felemusikk. Lørdag frokost og sykle. Lunsjen ble på rom 308, noe som var utrolig hyggelig ( god mat Kari ). Kvelden ble det sosialt og lek, film og moro. Da vi gamle gikk til sengs, måtte Christer sette opp lyden på tv, grunnet overtidsarbeide med tømmer og sag fra  køyesengrommet. Søndagsmorgen frokost, Jarle fikk som vanlig kaffe og kos på senga.

En flott sykkel tur ble det også.  Lunsj på jenterommet , vasket oss ut av leilighetene og satte snuta hjemover.  Vil igjen takke  for en flott helg , ser frem til nye turer med dere alle sammen.

Vennlig hilsen gutta på rom 308

Reklamer

One thought on “Trenings / hyggetur Beito 2012

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s