Om Tourmalet gjengen

Året er 2010 og en gjeng overvektige fra Sørumsand og omegn bestemte seg for at NÅ var tidspunktet for å legge om livsstilen.

Via et opplegg på Sørumsand treningssenter begynte forvandlingen!

Vi lærte om kosthold og trening, vi svetta litt, løfta vekter, satt på spinning sykkelen, svetta litt til, løp på tredemølla, svetta enda litt mer!!! ….Plutselig en dag så var dette en vane. Vi likte det som skjedde med kroppen vår! Den ble lettere. Formen og humøret ble bedre! Overskudd fikk vi og!

Men det viktigste av alt! Vi var sammen om forvandlingen. Vi har opparbeidet en gjensidig respekt og et vennskap som vet hva det koster å komme dit vi er i dag.

Etter et år var kurset slutt. Med et enormt resultat, hvor mange kilo hadde blitt forbrent og mange kilo jern hadde blitt løftet.

Vi trengte et nytt mål! Hva med å sykle opp et fjell??? Kom det forslag om… Som sagt så gjort.

Vi lagde en plan, kontaktet Ledelsen på Lysthuset som sa JA!!! Trener og mentor Karsten har lagt sjelen sin i prosjektet. Han har ledet oss gjennom en styrke trenings økt i uka. På egenhånd har vi hatt minst to spinning timer i uka og nå har vi begynt ute syklingen. Vi er i gang mot målet Col du Tourmalet!!

Via denne bloggen kan dere følge oss videre mot det store målet. Avreise for turen er 14. Juni selve klatre etappen er 16. Juni. Den dagen blir det forhåpentlig vis oppdatering time for time.

Denne bloggen er til for å bevise at det går an å gjøre noe positivt med livet selv om du er overvektig.

Enkelte av oss som er med på denne turen veide gode 150 kg. Vi er i dag aktive syklister og har mistet 20 til 60 kg!!! IMPONERENDE!!!

Det går an!!!

Trond Hammeren.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s